Behandeling

100_8725Bioresonantietherapie
In de bioresonantie-methodiek worden alle verschijnselen als frequentiepatronen beschouwd. Door op deze patronen in te werken activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam en we geven het aanzetten tot specifieke acties.

NOT (Neurale Organisatie Techniek)
Deze therapie test neurale reflexen en harmoniseert ze in relatie tot het onwillekeurig zenuwstelsel. We werken hierbij met kinesiologie acupunctuur-punten, chiropraxie, cranio sacraal-ritmes en NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren). Het onwillekeurige zenuwstelsel speelt een belangrijke rol met betrekking tot fysiologische functies als: celvernieuwing, regeneratie, vertering en stofwisseling, en voortplanting.

Als het om hardnekkige patronen en klachten gaat, die men rationeel wel begrijpt maar desondanks niet gemakkelijk kan veranderen of beïnvloeden, kunnen we dieper kijken via de acht wondermeridianen.

Wondermeridianen

De wondermeridianen ontstaan als eerste na het samensmelten van zaad- en eicel. Ze verbinden de oerenergie van voorouders met het nieuwe wezen dat ontstaat. Blokkades in dit systeem worden meegenomen in de gehele verdere ontwikkeling. Daarom is bij chronische klachten die niet of onvoldoende reageren op therapieën de kans heel groot dat er storingen zijn op dit niveau. Die proberen we alsnog te verhelpen in de hoop op herstel.

Visualisatie
Hier zoeken we in systemen:

  • Het gezin, de partnerrelatie, de werksituatie, de leefomgeving.
  • Naar belastende factoren die, meestal onbewust, een ziekmakende rol spelen. We proberen in deze situaties met behulp van visualisatietechnieken (acceptatie, vergeving, ademhaling) een betere uitgangssituatie te creëren.

Regressie-/hypnotherapie
Kan een aanvulling betekenen op de visualisatie.

MRT (Matrix Regulatie Therapie)
Via de huidreflexzones brengen we vastzittende afvalstoffen in de organen in beweging. Deze therapie kan zeer effectief zijn bij diverse problemen van een meer specifieke aard.

Moxa
Kan een betere energiedoorstroming teweegbrengen. Het is tevens een pijntherapie.

EFT (Emotional Freedom Technique)
Biedt gerichte interventie bij zowel dwangmatige patronen (verlangens, angsten, fobieën, dwangneuroses) als bij fysieke en psychische klachten. Deze techniek leert hier tevens op een flexibele positieve manier mee om te gaan.

Elk van deze therapieën kan worden aangevuld met voedingsadviezen, remedies, orthomoleculaire therapie en fytotherapie.

Harmoniseren van Chakra’s en de aura is mogelijk door behandelingen met diepgaande informatie van geluiden, kleuren en geuren. Op basis van de testresultaten passen we diverse methodes en technieken toe.